Reklama
  • Środa, 22 lutego (10:00)

    Składniki na 4 porcje: 20 dag ziemniaków , 1 mała czerwona cebula, 5 dag migdałów, 2/3 szklanki pokrojonych w kostkę marynowanych buraczków, 30 dag marchewki, 1 twarde i słodkie jabłko, 1 paczka miksu sałat, garść rukoli, po 2 łyżki musztardy francuskiej, płynnego miodu naturalnego, oleju słonecznikowego, sól, świeżo mielony pieprz.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Środa, 22 lutego (10:00)

    Składniki na 10 porcji: 30 dag sera pleśniowego typu Lazur, 2 twarde i słodkie jabłka np. Jonagold, 1/2 puszki kukurydzy, 1 czerwona papryka, 1/2 pęczka natki pietruszki, 2 łyżki majonezu, sól, pieprz, sok z cytryny.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Środa, 22 lutego (08:05)

    Składniki: 4 dojrzałe pomarańcze, 100 g czarnych oliwek bez pestek, dressing z czosnkiem i kuminem, 1/2 szklanki oliwy, 2 ząbki czosnku, zmiażdżone, łyżeczka mielonego kuminu rzymskiego, łyżeczka słodkiej, mielonej papryki, sól, pieprz.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Środa, 22 lutego (08:05)

    Składniki: 2 szklanki listków świeżej mięty, 2 pomarańcze, mały melon, cantalupa, 200 g sera halloumi, 3 łyżki oliwy, 2 łyżki soku z cytryny, łyżeczka miodu, pestki z 1/2 granatu, sól, czarny pieprz do smaku.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Środa, 22 lutego (08:05)

    Składniki: 3 gałązki rozmarynu • 6-7 łodyżek tymianku • 2-3 pomarańcze • pieprz • 4 łyżki oliwy • 4 kawałki z filetu z indyka (ok. 500 g) • średnia czerwona cebula • mała sałata radicchio • 3-4 łyżki octu winnego • 2 łyżki musztardy • łyżka miodu • sól • 20-30 g klarowanego masła • 60-80 g orzechów włoskich. 1. Umyj tymianek i rozmaryn, osusz. Rozgrzej oliwę, podsmaż na maśle na złoto kawałki indyka. Posyp listkami ziół. 2. Obierz pomarańcze, wykrój fileciki. Cebulę pokrój w pióra. 3. Z ol

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Poniedziałek, 20 lutego (09:05)

    Składniki: po 2 ziemniaki i buraki, cukier, 1 cebula, sól, 2 małe jabłka, 4 ogórki, pół puszki groszku, po 2 łyżki oleju i białego octu winnego, 1 łyżeczka musztardy, pieprz, 2 łyżki kwaśnej śmietany, 25 dag śledzi

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Poniedziałek, 20 lutego (09:05)

    Składniki: 1 kapusta pe kińska, pół cytryny, 1 cykoria, 1 cebula, 15 dag wędzonego łososia, 1 czerwona papryka, cukier, 1 puszka groszku, pieprz, 1/2 szkl. oleju, chili, sól

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Poniedziałek, 20 lutego (09:05)

    Składniki: 1/2 główki czerwonej kapusty, 1 czerwona cebula, 2 łyżki czerwonego octu winnego, bagietka, 20 dag sera feta, olej, 2 dymki , 15 dag kukurydzy z puszki, sól, pieprz, cukier puder

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Poniedziałek, 20 lutego (09:05)

    Składniki: 1 duża kapusta pekińska, 4 jajka, 1 średnia cebula, 2 pomidory, 1-2 ząbki czosnku1 łyżeczka suszonej mieszanki włoskich ziół , sok z połowy cytryny, 5 łyżek oliwy, sól, grubo mielony pieprz, cukier

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Poniedziałek, 20 lutego (09:05)

    Składniki: 1 opakowanie mrożonych brokułów, 1 puszka cieciorki, 3 duże pomarańcze, 2 ząbki czosnku, 5 łyżek oliwy, masło, sok z połowy cytryny, 1 łyżka płynnego miodu, sól, grubo mielony kolorowy pieprz, cukier

    Czytaj więcej Komentarzy:0