Reklama
  • Poniedziałek, 13 marca (13:00)

    Makaronowa sałatka z tuńczykiem

Składniki: 250 g makaronu rurki, puszka tuńczyka w sosie własnym, kilka liści sałaty, garść czarnych oliwek, 3-4 jajka ugotowane na twardo, 1/3 szklanki oliwy z oliwek, świeżo mielony czarny pieprz, sól, tymianek.

Przygotowanie: Ugotowany i ostudzony makaron wymieszaj z odsączonym tuńczykiem, oliwkami i porwanymi liśćmi sałaty.

Reklama

Polej oliwą. Dopraw tymiankiem, solą i pieprzem. Na wierzchu ułóż połówki jajek.

Artykuł pochodzi z kategorii: Przepisy

Świat & Ludzie

Zobacz również

  • Składniki: 15 dag mrożonych różyczek brokułu, 1 czerwona cebula, pieprz, pół ogórka, 2 pomidory, 1 puszka tuńczyka w oleju, garść oliwek, pół główki sałaty, majonez, cytryna, sól, czosnek więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.